De Subaru Levorg bij Autobedrijf Eussen

Het geeft een geweldig gevoel als je de perfectie hebt bereikt. En het voelt nog beter als je op vele gebieden uitstekend presteert. Sommigen noemen dat perfectionisme, voor anderen is het alles uit het leven halen. De Levorg is ontwikkeld voor mensen die continu op zoek zijn naar het beste.

Innovatie in stijl

Er bestaat een punt waar design en technologie samenkomen en waar vorm en functie gelijkwaardig zijn. De Levorg heeft dit bijzondere punt weten te bereiken door praktische functionaliteit te combineren met oogstrelende vormgeving.

Uw wereld, uw ruimte

Beschouw het niet zozeer als een “interieur”, maar als “uw persoonlijke ruimte”. En net als uw kantoor, uw huis of een andere plaats waar u veel tijd doorbrengt, is het interieur van de Levorg een ruimte waar u graag wilt zijn, met zachte en steungevende materialen. Bovendien staat de hoogwaardige kwaliteit garant voor een lange levensduur. Een smaakvol en chic interieur – een weerspiegeling van uw eigen karakter.

Altijd verbonden

Technologie is bedoeld om het leven gemakkelijker te maken. De Levorg doet dit door uw leven naadloos in de auto te integreren. Zo blijft u geëntertaind, op de hoogte van het laatste nieuws en met de buitenwereld verbonden zonder dat het belangrijkste uit het oog wordt verloren: veilig uw bestemming bereiken en weer thuis komen.

Mogelijkheden in overvloed

De Levorg is ontworpen voor mensen die alles uit het leven willen halen. Daarom is de Levorg, met zijn grote bagageruimte en flexibiliteit, bij uitstek geschikt voor uw favoriete bezigheden, hobby’s en sportactiviteiten. 

Alles onder controle, goed beveiligd

Veiligheid is belangrijk. Daarom is de Levorg zo ontworpen dat hij op elk veiligheidsaspect uitblinkt. Van het beschermen van de inzittenden bij een aanrijding tot het helpen voorkomen ervan, de technologie en het ontwerp van de Levorg bieden u gemoedsrust en garanderen uw veiligheid waar u ook gaat.

Baanbrekend Driving assist systeem

De levorg is uitgerust met Subaru’s baanbrekende Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog. Door de beelden van beide camera’s te gebruiken om nauwkeurig de vorm, de snelheid en de afstand te bepalen, kunnen niet alleen voertuigen worden gedetecteerd, maar ook motorfietsen, fietsen en voetgangers. Bij het signaleren van potentieel gevaar wordt de bestuurder gewaarschuwd en wordt er indien nodig afgeremd, om te helpen een aanrijding te voorkomen. Dankzij veiligheidsmaatregelen als deze ontlast EyeSight de bestuurder en wordt het gevoel van veiligheid in de Levorg vergroot.

Hoe kunnen we u verder helpen?