Finance & Lease

Leasen voor ondernemers

Voor het aanschaffen van een auto voor de zaak heeft u als ondernemer een aantal keuzes. Een goede begeleiding en een vertrouwd adres is belangrijk in het aankoopproces. Autobedrijf Eussen en FS – Financial Services Subaru bieden u een drietal leaseproducten waarbij maatwerk centraal staat.

Subaru Financial Lease

Het spreiden van investeringskosten in maandelijkse termijnen heeft een aantal voordelen. Uw bedrijfsmiddelen blijven beschikbaar voor een optimale bedrijfsvoering. Alle operationele zaken rondom uw wagenpark zoals onderhoud, brandstof maar ook belasting en verzekering regelt u zelf. De Subaru wordt geactiveerd op uw bedrijfsbalans, wat fiscaal interessant kan zijn. Te denken valt aan investeringsaftrek of versnelde afschrijving. Om te zien welke fiscale regelingen voor uw bedrijf van toepassing zijn, adviseren wij u contact op te nemen met uw accountant. Wij kunnen u voorzien in een offerte voor een Subaru Financial Lease.

Kenmerken Subaru Financial Lease
  Vaste looptijd, rente en maandbedrag

  Activering op de bedrijfsbalans
  Operationele zaken in eigen hand
  Fiscale voordelen mogelijk
  Slottermijn mogelijk

Subaru Operational Lease, volledige mobiliteit

Zakelijk Subaru rijden zonder omkijken, dan biedt Subaru Operational Lease uitkomst. Na het samenstellen van de auto regelt FS – Financial Services Subaru de aankoop en alle operationele zaken tegen een vast bedrag per maand. Hierbij wordt vooraf een looptijd en maximale kilometrage vastgesteld. Ook kan er gekozen worden uit diverse servicecomponenten als brandstof, onderhoud, hulpdienst, (winter)banden of een Parkline-pas. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt voor alle zaken rondom uw Subaru. Van onderhoud tot (ruit)schadeherstel. Een geruststellende gedachte dat uw auto in goede handen is. Na afloop van de overeenkomst wordt de Subaru ingeleverd op een plaats naar keuze, of bij ons en kunt u opnieuw een Subaru leasen.

Kenmerken Subaru Operational Lease
  Vooraf afgesproken looptijd en kilometrage
  Maandelijks een vast bedrag voor rente, afschrijving en servicecomponenten
  Eventuele schadevrije jaren bieden korting op uw leasetarief
  Zelf samenstellen van servicecomponenten
  Wij zijn uw aanspreekpunt

Subaru Netto Operational Lease, eigen beheer zonder eigen restwaarde risico

Is er behoefte alles zelf te regelen op de aankoop van de auto na, dan is een Netto Operational Lease een mogelijkheid. Hierbij worden alleen afschrijving, rente, houderschapsbelasting en verzekering opgenomen in met maandbedrag. U besteedt het restwaarde risico uit. Alle overige zaken ten aanzien van de Subaru wordt door u zelf geregeld. Na afloop van de looptijd wordt de auto weer ingeleverd en kunt u opnieuw een overeenkomst aangaan voor een nieuwe Subaru.

Financieren voor particulieren

Een auto in maandelijkse termijnen betalen is eerder regel dan een uitzondering. Mensen hebben diverse redenen om te financieren. Autobedrijf Eussen en FS – Financial Services Subaru bieden u de mogelijkheid om de aankoop te spreiden. Met overzichtelijke producten die speciaal zijn afgestemd op het kopen van een Subaru. Zo weet u exact wat u maandelijks betaalt.

Zekerheid met het Subaru Betaalplan

Het Subaru Betaalpan is een zeer overzichtelijk product. Dit komt door het vaste karakter. Vooraf bepaalt u met ons welk kredietbedrag er nodig is. Dit kan de aankoopprijs van de Subaru zijn, of slechts een deel hiervan. Afhankelijk van uw situatie wordt het maandbedrag en de looptijd vastgesteld. U kunt ook gebruik maken van een slottermijn. Door het bedrag van het laatste termijn(slottermijn) te verhogen, verlaagt u de maandelijkse bedragen. Uniek bij Subaru is dat u tot 76 jaar gebruik kunt maken van het Subaru Betaalplan. Meer informatie? Neem contact met ons op!

Kenmerken Subaru Betaalplan
  Aflopend krediet op huurkoop basis
  Vaste looptijd
  Vaste rente gedurende de gehele looptijd
  Vast maandbedrag gedurende de gehele looptijd
  Slottermijn mogelijk
❯   Overzichtelijk

Subaru Zes Sterren Polis

Als trotse Subaru rijder bent u uiteraard zuinig op uw Subaru. Mocht u toch een schade rijden dan wilt u dit professioneel en deskundig laten herstellen. De Subaru Zes Sterren Polis zorgt ervoor dat uw auto bij schade door ons hersteld wordt. Zo blijft uw auto in vertrouwde handen.

De Subaru Zes Sterren Polis kent verschillende dekkingsvormen. Van een zeer uitgebreide Volledig Casco verzekering met 5 jaar nieuwwaarderegeling tot de basis WA verzekering.

Voordelen van de Subaru Zes Sterren Polis:

  Wij blijven uw aanspreekpunt, ook voor schadeherstel
  Reparatie met originele onderdelen
  De fabrieksgarantie blijft hierdoor behouden
  Scherpe tarieven met uitstekende voorwaarden

Bereken zelf uw premie!

Met de premiecalculator berekent u in een paar stappen uw premie. Met de keuzehulp kiest u de dekking die het beste bij u past. Weet u al welke dekking uw voorkeur heeft, dan kunt u direct een keuze maken.