De Subaru Forester e-BOXER bij Autobedrijf Eussen

Zowel het interieur als het exterieur van de geheel nieuwe Forester werd gerestyled naar een hoger niveau qua comfort, veiligheid en veelzijdigheid om u in al uw dagelijkse avonturen te ondersteunen. De nieuwe Forester moedigt u zelfs aan om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan. Met een stevig en makkelijk
manoeuvreerbaar compact chassis dat tegelijk ook ruim en comfortabel is binnenin geeft de Forester u gemoedsrust omdat u weet dat iedereen volop geniet van hun tijd.

Performance waarop u kunt vertrouwen
Bekwaamheid die u kan voelen

De Forester zorgt voor een compleet rijvertrouwen dankzij zijn rijplezier, responsief gedrag en uitstekend rijcomfort. Ondanks zijn SUV-hoogte neemt de Forester evenwichtig en stabiel bochten, en werd hij zorgvuldig gebouwd om vermoeidheid bij lange avonturen te minimaliseren voor een leuke rijervaring voor iedereen. En met standaard symmetrische vierwielaandrijving en een verbeterde X-MODE kunt u uw bestemming comfortabel en in alle gemoedsrust bereiken.

Veel ruimte voor al uw herinneringen

Een ruime bagageruimte, een gebruiksvriendelijke elektrisch bedienbare achterklep en kofferverlichting zijn slechts enkele zaken die de gloednieuwe Forester tot de meest veelzijdige en handige tot nu toe maken. De Forester ondersteunt zelfs de meest actieve levensstijl en staat klaar om u te helpen alles te doen dat u leuk vindt, en elk avontuur zinvoller te maken.

Comfort voor iedereen

De geheel nieuwe Forester biedt comfort aan elke passagier, op elke zetel. Het gemak begint al voor het instappen: de deuropeningen zijn speciaal ontworpen om het in- en uitstappen voor iedereen makkelijker te maken. Eenmaal ingestapt, merkt u het groter geworden en ruimere interieur, met gerieflijkheden zoals meerdere opbergvakken op de voorzetels en het ventilatiesysteem voor achterpassagiers. Ook minimaliseert het stille interieur ongewenste weggeluiden en trillingen van buitenaf opdat iedereen quality-time onderweg kan delen.

Blijf verbonden, waar u ook gaat

Geniet onderweg van alle gemakken die smartphone-connectiviteit met zich meebrengt, met services zoals Apple CarPlay* 1 en Android Auto* 2. Met zowel geavanceerde functies als het gebruiksgemak ervan in het achterhoofd biedt de geheel vernieuwde Forester de nieuwste infotainmentfuncties en intuïtieve bedieningselementen. In combinatie met comfortabele voorzetels die een natuurlijke zitpositie bevorderen, voelt u zich meteen thuis, ongeacht uw reis.

e-BOXER: Subaru’s nieuwe krachtbron

De nieuwe generatie SUBARU e-BOXER combineert de SUBARU BOXER benzinemotor met een elektrische motor en zorgt zowel voor sportief rijden als voor een stille en comfortabele cabine zonder ongewenste geluiden en trillingen, zelfs op ruige ondergrond.

Subaru All-Around Safety

Wanneer uw auto u gemoedsrust geeft, wordt het leven aangenamer. Daarom staat veiligheid bij Subaru voorop. Subaru, met wortels in de vliegtuigbouw, zet zijn ‘mensen eerst’-beleid voort door zijn reeds 50 jaar lang doorontwikkelde geavanceerde veiligheidskenmerken aan te passen, te testen en opnieuw te testen. Met de nieuwste botsbeschermings- en -vermijdingssystemen en unieke technologieën zoals het Subaru Global Platform (SGP) en de symmetrische vierwielaandrijving streeft Subaru continu naar het verbeteren van All-Around Safety met het oog op een ongevalvrije toekomst.

Subaru EyeSight Driver Assist Technology

EyeSight, Subaru’s geavanceerde rijhulpsysteem, werkt als een tweede paar ogen op de weg, gebruikmakend van twee stereocamera’s om kleurenfoto’s met een uitstekende beeldherkenning – bijna net zo goed als het menselijk oog – vast te leggen. Bij het waarnemen van mogelijk gevaar, zoals voertuigen, motorfietsen, fietsen en voetgangers, waarschuwt het de bestuurder en remt indien nodig, waardoor u met nog meer vertrouwen en gemoedsrust kan rijden.

Driver Monitoring System

Het Driver Monitoring System ondersteunt veilig rijden via een speciale camera en verwittigt u wanneer het tekenen van afleiding of slaperigheid van de bestuurder detecteert. DMS herkent maximaal vijf vooraf geregistreerde bestuurders om verschillende aangepaste stuurprogrammainstellingen te bieden voor een gepersonaliseerde en comfortabele rij-ervaring. Denk aan het automatisch instellen van de zitpositie, airconditioning, buitenspiegel en het multifunctioneel
en meterdisplay.

Hoe kunnen we u verder helpen?