De Subaru Outback bij Autobedrijf Eussen

Maak kennis met de geheel nieuwe Outback. Ontdek zijn veelzijdigheid, slimme techniek en hoge veiligheidsniveau, gekoppeld aan een rijke standaarduitrusting, een zee van ruimte en een premium afwerking. De nieuwe Outback, het nieuwe premium.

Een Outback blinkt uit door veelzijdigheid. Zijn trekgewicht van 2.000 kilogram maakt ‘m uitermate geschikt om met een caravan of trailer op pad te gaan en dankzij zijn standaard permanente vierwielaandrijving maakt het niet uit waar uw bestemming zich bevindt. De ruime kofferbak en het riante ruimteaanbod voor- en achterin maken de Outback ook uitermate geschikt voor lange trips met het gezin. In de Outback rijdt u comfortabel, veilig en zonder inspanning. Gemoedsrust heeft een naam: Subaru Outback.

Reis comfortabel

De nieuwe generatie Outback heeft alles in huis om het u comfortabel te maken. Het zeer ruime interieur is opgetrokken uit rijke materialen en wordt geleverd met innovatieve kenmerken die alle passagiers plezier bieden, zelfs tijdens lange reizen. Opvallend onderdeel van het nieuwe dashboard is het grote 11,6-inch touchscreen. De bediening ervan is als van een smartphone: intuïtief en eenvoudig. Via het systeem is een breed scala aan infotainmentfuncties mogelijk. Apple CarPlay en Android Auto zijn standaard. Ook handig: een aantal basisfuncties is snel en eenvoudig te bedienen met ‘echte’ knoppen.

All-Around Safety

Bij Subaru staat veiligheid voorop. Daarom is Subaru al meer dan 50 jaar bezig met het verfijnen, testen en opnieuw testen van zijn geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Dat levert steevast de hoogste scores op in onafhankelijke botsproeven, dit dankzij onder meer de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van botspreventie en kerntechnologieën zoals het Subaru Global Platform en Symmetrical AWD. Subaru zet zijn ‘people first’-beleid voort door All-Around Safety te blijven verbeteren. Het merk streeft zelfs naar een toekomst zonder ongevallen. De nieuwe generatie Outback gaat een belangrijke bijdrage leveren om dat doel te bereiken. 

Een extra paar ogen op de weg

Ontdek het EyeSight-veiligheidssysteem

EyeSight, Subaru’s geavanceerde rijhulpsysteem, werkt als een extra paar ogen. Twee stereocamera’s kijken mee met de bestuurder om in te grijpen bij dreigend gevaar van medeweggebruikers als auto’s, motorfietsen, fietsen en voetgangers. Veilig rijden zonder inspanning, de Outback biedt het. Dankzij een slimme combinatie van EyeSight en onderscheidende techniek.

Persoonlijk comfort voor elke bestuurder

Driver Monitoring System (DMS)

DMS is een geavanceerd veiligheidsondersteuningssysteem dat speciale camera- en gezichtsherkenningssoftware gebruikt om vermoeidheid of gebrek aan aandacht te controleren. Het herkent maximaal vijf vooraf geregistreerde chauffeurs om aangepaste instellingen te bieden voor een comfortabele, gemakkelijke en persoonlijke rijervaring.itioning aan de vooraf geregistreerde bestuurdersinstellingen aan.

Grenzeloos genieten

De bredere kofferopening en de verbrede laadruimte maken het laden van grote voorwerpen nog makkelijker. Bekleed met vuilafstotende materialen, is het eenvoudiger om van elke buitenactiviteit te genieten terwijl de bagageruimte netjes blijft.

Elektrisch bedienbare achterklap (handenvrij)
Geniet van gemakkelijke handsfree toegang tot de laadruimte, zelfs met beide handen vol.
60/40-neerklapbare achterbank
Berg eenvoudig langere spullen op dankzij de in delen neerklapbare rugleuningen van de achterbank.

Het hart van elke Subaru

Subaru Core Technology

De sterke en betrouwbare boxermotor, de permanente vierwielaandrijving en de Lineartronic automaat behoren met EyeSight tot de kerntechnologie van Subaru. Zij zorgen voor het unieke karakter van de Outback, zoals zij ook zorgen voor uitstekende prestaties en rijeigenschappen, een ongekend hoog veiligheidsniveau en de alom geprezen betrouwbaarheid.

Hoe kunnen we u verder helpen?