De Subaru Crosstrek

Maak kennis met de nieuwe Crosstrek – de perfecte metgezel voor zorgeloze stedentrips en buitenactiviteiten. Met de Crosstrek wordt elk avontuur nog leuker. Zijn opvallende en dynamische design met robuuste carrosserie en opvallende spatborden brengt u steeds in een positieve stemming.

Ontworpen voor plezier. Gemaakt voor actie

De nieuwe Crosstrek maakt elke rit door de stad en elk avontuur in de wildernis nog spannender. Zijn opvallende, dynamische design met een krachtige voorkant en overhangende vleugels is een lust voor het oog. Uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologieƫn van Subaru geeft de Crosstrek een geruststellend gevoel en zijn uitzonderlijke rijdynamiek biedt onbeperkt comfort tijdens alledaagse ritten, maar ook off-road.

Uitzonderlijke terreincapaciteiten

De Subaru Crosstrek is een auto voor mensen met passie. Zijn vermogen om met succes op onverharde wegen te rijden, betekent dat u het leven zonder grenzen kunt ervaren. Waar u ook rijdt, geniet van ultiem comfort en vrijheid. Verken nieuwe grenzen en haal nog meer uit het leven.

Past bij elk avontuur

Spullen ingeladen en op naar uw favoriete hobby’s. Ondanks zijn speelse uiterlijk biedt de nieuwe Crosstrek een veelzijdige, gemakkelijk in te klappen bagageruimte. Praktische bagagehaken aan beide zijden maken het gemakkelijker om lading vast te zetten en helpen om kleine spullen netjes op te bergen.

Functioneel en aangenaam rijden

In de nieuwe Crosstrek ontdekt u een plek waar u en uw medereizigers samen kunnen genieten. De voorstoelen bieden stevige ondersteuning en ongeƫvenaard comfort. Superieure trillingsdemping vermindert ongewenst geluid binnenin, zodat alle passagiers zich veilig en comfortabel voelen, zelfs op lange reizen.

Uw veiligheid, onze prioriteit

Op het gebied van veiligheid gaat Subaru tot het uiterste door geavanceerde veiligheidssystemen al meer dan vijftig jaar lang te testen en opnieuw te testen. CROSSTREK beschikt over een volledige reeks innovatieve systemen voor het voorkomen en vermijden van botsingen, zoals onze innovatieve SUBARU EyeSight die nu nog beter is geworden om u en uw passagiers te beschermen. Dankzij onze all-around veiligheid komen we dichter bij een ongevalvrije toekomst.

Blijf verbonden

Blijf ten allen tijden in contact, dankzij het volledig nieuwe media-entertainmentsysteem met een 11,6-inch touchscreen display. Met de draadloze verbinding van Apple CarPlay en Android Auto hoeft u nooit nog een moment te missen. En door middel van stembediening zorgt u ervoor dat u altijd verbonden blijft, waar u ook bent, op een veilige manier.

Hoe kunnen we u verder helpen?