De SUBARU XV e-BOXER bij Autobedrijf Eussen

Met een combinatie van een stijlvol stadsontwerp, ruige looks en nieuwe mogelijkheden die u enthousiast maken, is de SUBARU XV de inspiratie om het leven te leiden dat u wil. Of het nu gaat om een avondje stappen in de stad of een uitje in het weekend, met de SUBARU XV kunt u alle dingen doen waar u van houdt, in stijl en comfort. Elke dag kan en zou een vreugdevol avontuur moeten zijn.

Pret op het eerste gezicht

U ziet het op het eerste gezicht. Met zijn spannende mix van vormen en functionaliteit staat de nieuwe SUBARU XV steeds klaar voor leuke momenten – net als u. Surf op de golven aan het strand. Ga op pad, fiets of wandel. Breng een weekendje door in een buitenhut. Of blijf lekker dichtbij en ontdek alle verborgen juweeltjes in de stad. Wat u ook doet, u zult herinneringen creëren en verhalen schrijven die u nooit zult vergeten.

Stadsstijl, bekwaam in het veld

De all-new SUBARU XV is altijd in voor een uitdaging. Enerzijds brengt hij vertrouwen bij achter het stuur door middel van de hoge zitpositie en de uitmuntende zichtbaarheid; anderzijds kan ruw terrein overwonnen worden dankzij het Symmetrical All-Wheel Drive en de grote bodemvrijheid. Door toevoeging van X-MODE genereert de Subaru XV meer rijplezier dan ooit en voegt een geheel nieuwe resem bestemmingen toe voor mogelijke weekenduitstapjes. Meer nog, de Subaru XV brengt u er in volle gemoedsrust.

Laad avontuur in, vul op met herinneringen

Blink uw ski’s op, polijst uw surfplank, en olie uw fietsen want u zal ze nodig hebben. De volledig nieuwe SUBARU XV kenmerkt een uitstekend koffervolume zodat u al uw benodigdheden kunt inladen. Als u klaar bent, is de SUBARU XV dat ook, en hij ondersteunt u in al uw stads- en plattelandsuitjes.

Uw reis begint binnenin

Wanneer u de deuren van de nieuwe SUBARU XV opent, zult u meteen het verfijnde en sportieve design opmerken: ruimer en gepolijster dan ooit tevoren. Het profiel van de zetels zorgt voor een comfortabele en genietbare beleving voor u en al uw passagiers, zefls tijdens lange ritten.

Blijf verbonden

De SUBARU XV is uitgerust met een volledig opnieuw ontworpen next-generation infotainmentsysteem dat u overal verbonden houdt. Een beschikbaar 8-inch* 1 touchscreen als hoofdunit biedt intuïtieve toegang tot navigatie* 2 en audio, terwijl een nieuw multifunctioneel display bestuurders informeert over de belangrijkste voertuigstatistieken. Connectiviteit tussen het hoofddisplay, het scherm tussen de meters en het multifunctionele display vergroten het gemak, de veiligheid en het plezier. In contact en alles onder controle – zo voelt u zich altijd in de SUBARU XV.

Driver assist technology

De nieuwe SUBARU XV is uitgerust met Subaru’s baanbrekende Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt Eyesight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog. Door de beelden van beide camera’s te gebruiken om nauwkeurig de vorm, de snelheid en de afstand te bepalen, kunnen niet alleen voertuigen worden gedetecteerd, maar ook motoren, fietsen en voetgangers. Bij het signaleren van potentieel gevaar wordt de bestuurder gewaarschuwd en wordt er indien nodig afgeremd, om te helpen een aanrijding te voorkomen. Dankzij veiligheidsmaatregelen als deze ontlast EyeSight de bestuurder en wordt het gevoel van veiligheid in de SUBARU XV vergroot.

Hoe kunnen we u verder helpen?