Subaru Mobiliteits Service

Pechhulp in heel Europa!

Zelfs de meest betrouwbare auto kan wel eens stil komen te staan. Maar ook dan kunt u op Subaru rekenen. Met hulp van de Subaru Mobiliteits Service worden u, uw mede passagiers en de auto plus eventuele aanhanger zo snel als mogelijk weer op weg geholpen.

Snelle service, indien nodig een leenauto of overnachting in een hotel.

Voor wie is de Subaru Mobiliteits Service?

Bij iedere nieuwe Subaru die door ons wordt afgeleverd, wordt gratis de Subaru Mobiliteits Service voor een periode van 5 jaar na de eerste tenaamstelling verstrekt. Als bewijs krijgt u een speciale pas.

SMS Lifetime
Wanneer u uw Subaru door ons laat onderhouden* kan de Subaru Mobiliteits Service ieder jaar worden verlengd met SMS Lifetime. Instappen kan tot het 15de levensjaar van de auto.

* Vraag uw ons naar de voorwaarden.

Wat houdt de Subaru Mobiliteits Service in?

De Subaru Mobiliteits Service is geldig in Nederland en in veruit de meeste ander Europese landen. Indien de auto door een mechanisch defect of pech zijn weg niet kan vervolgen, kan de Subaru Mobiliteits Service worden ingeschakeld. Wanneer de uitgezonden hulpdienst de auto niet ter plaatse kan repareren, worden voertuig en inzittenden naar de dichtstbijzijnde Subaru dealer gebracht. Wanneer de reparatie niet snel kan worden uitgevoerd is er de keuze om een vervangende auto te nemen of, één of meerdere nachten in een hotel te verblijven met alle inzittenden.

Wat te doen bij pech?

Neem contact op met de alarmcentrale van de Subaru Mobiliteits Service. Houdt de volgende gegevens bij de hand:

❯  Pasnummer;
  Kentekenbewijs van de auto;
  Telefoonnummer waarop u bereikbaar bent;
  Plaats waar de auto zich bevindt.

Download hier de voorwaarden van de Subaru Mobiliteits Service.

De voordelen voor u op een rij:

✓ Mocht uw Subaru onverhoopt stil staan, dan kunt u rekenen op de Subaru Mobiliteits Service;

✓ Als uw Subaru wordt onderhouden door ons kan de Subaru Mobiliteits Service jaarlijks verlengd worden. Instappen kan tot het 15de levensjaar van de auto;

✓ Met de Subaru Mobiliteits Service kunnen andere hulpdiensten overbodig worden en dat kan u een hoop geld besparen.

Telefoonnummer alarmcentrale

00 31 – 20 851 2229