De Subaru Impreza bij Autobedrijf Eussen

Maak kennis met de volledig nieuwe Impreza. Met zijn betrouwbaarheid en veiligheid waarop u kunt rekenen en zijn opwindende prestaties, vormt de all-new Impreza de basis voor uw actieve leven. De Impreza inspireert de mensen om eropuit te trekken en een productiever en aangenamer leven te leiden alsook elke dag en elke gelegenheid zinvoller te maken.

Wendbaar, veelzijdig en stijlvol

Zo leuk als de Impreza is om in te rijden, zo leuk is hij ook om naar te kijken. De nieuwe Impreza combineert geraffineerd vakmanschap en veiligheid om alle zintuigen te behagen. Elke ronding, elk oppervlak en elk stijlelement heeft een duidelijke en specifieke reden, zowel qua vorm als qua functionaliteit. Het is een geavanceerde en geëvolueerde uitdrukking van het Subaru-ontwerp, en een rolmodel van alles waar de Impreza altijd al voor gestaan heeft.

Leef ten volle

Waar u ook naartoe gaat, wat u ook doet, de compleet nieuwe Impreza voorziet u en uw passagiers van veiligheid en functionaliteit. Ondersteund door Subaru’s kerntechnologie biedt de Impreza comfort en gemoedsrust aan bestuurder en passagiers. Als betrouwbare levensgezel zorgt de Impreza voor vertrouwen, ongeacht wat er op uw pad komt.

Veelzijdig ontwerp voor al wat u graag doet

Voor ambitieuze mensen is kofferruimte belangrijk. Of het nu voor professionele doeleinden is of voor uw vrijetijdsbestedingen, de nieuwe Impreza is voldoende ruim voor al uw benodigdheden. Met voldoende bagageruimte om minstens 3 golftassen in te laden, zet de Impreza u aan om optimaal van het leven en van elke kans die u krijgt, te genieten, zodat u minder tijd besteedt aan planning en meer aan ontspanning.

Blijf in contact

We leven in een snelle wereld. Daarom is de nieuwe Impreza uitgerust met een volledig vernieuwd infotainmentsysteem dat u verbonden maakt waar u ook heen gaat. Een centraal 8-inch touchscreen scherm biedt toegang tot navigatie en audio. Gelijktijdig informeert een multifunctioneel display de bestuurder over de belangrijkste voertuigstatistieken. Connectiviteit tussen het centrale hoofdscherm, het meterdisplay, en het multifunctionele display komt uw gemak en veiligheid ten goede en verhoogt het plezier. U verbonden voelen en alles onder controle hebben – zo voelt u zich altijd in de Impreza.

EyeSight: een tweede paar ogen

De nieuwe Subaru Impreza is voorzien van EyeSight, Subaru’s baanbrekende Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog. Door de beelden van beide camera’s te gebruiken om nauwkeurig de vorm, de snelheid en de afstand te bepalen, kunnen niet alleen voertuigen worden gedetecteerd, maar ook motorfietsen, fietsen en voetgangers. Bij het signaleren van potentieel gevaar wordt de bestuurder gewaarschuwd en wordt er indien nodig afgeremd, om te helpen een aanrijding te voorkomen. Dankzij veiligheidsmaatregelen als deze ontlast EyeSight de bestuurder en wordt het gevoel van veiligheid in de Impreza vergroot.

Maak uw rit nog individueler

Hoewel elke Impreza al bijzonder compleet is uitgerust, vormt het accessoireprogramma van Subaru de perfecte manier om uw Subaru aan uw wensen aan te passen. Of het nu gaat om extra comfort, extra functionaliteiten of een individuelere uitstraling van uw Impreza; alle Subaru-accessoires worden gekenmerkt door dezelfde hoge kwaliteit als de auto zelf. Voor meer informatie kunt u de brochure met leverbare accessoires opvragen bij ons. 

Hoe kunnen we u verder helpen?