Vacature autotechnicus

Ben jij die enthousiaste en leergierige autotechnicus die zich 100% inzet om topkwaliteit te leveren? Wil je werken in een klein team, ben je gemotiveerd en zie je flexibel werken als een uitdaging? Ben jij gecharmeerd van het eigenzinnige Japanse merk Subaru, maar wil je ook aan andere merken werken? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als autotechnicus bij Autobedrijf Eussen verzorg je kleine- en grote onderhoudsbeurten aan auto’s van ons merk Subaru, maar ook alle andere merken. Je stelt diagnoses vast en draait je handen niet om voor een reparatie. Kom je ergens niet uit? Dan zijn er ervaren autotechnici die jou graag helpen. Aan het einde van de dag zorg je er ook samen voor dat de werkplaats er weer netjes uitziet.

Wat verwachten we van je?

Je hebt een afgeronde opleiding tot autotechnicus of bent hier bijna klaar mee. Daarnaast ben je APK Keurmeester of bereid dit te worden. Je bent klantgericht en flexibel in je werkzaamheden. Je blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en je vindt het leuk om trainingen te blijven volgen. Een rijbewijs B is een vereiste.

Wat mag je van ons verwachten?

Er heerst een prettige en informele werksfeer waarbij inzet en ambitie worden gezien en gewaardeerd. Aandacht voor persoonlijke groei vinden we belangrijk, daarom bieden we je de mogelijkheid om aanvullende trainingen, opleidingen en cursussen te volgen. Je werkt in een moderne en uitgeruste werkplaats aan een prachtig merk.

Hebben wij je interesse gewekt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan per mail (info@eussen.nl) of per telefoon op nummer 043 459 1677.