Subaru breidt garantie uit naar acht jaar voor meer gemoedsrust

Met trots presenteren wij onze Subaru Safe8-garantie*, die uitzonderlijke gemoedsrust biedt. Gedurende maar liefst 8 jaar kunt u vertrouwen op onze toewijding aan kwaliteit en service.

Subaru staat wereldwijd bekend als leverancier van extreem betrouwbare auto’s. Terecht, zo bewijzen ook de talloze onderzoeken en pechstatistieken die er in diverse landen gehouden worden. Toch is elke nieuwe Subaru die wordt afgeleverd bij, en onderhouden door een Subaru 6 Sterren Concessiehouder┬« of een Subaru Erkend Service Punt vergezeld van ronduit uitstekende garantievormen.

Maximale veiligheid gegarandeerd

SUBARU SAFE8 omvat alle in de fabriek ge├»nstalleerde mechanische, elektrische, elektronische en hydraulische onderdelen – met slechts enkele uitzonderingen.

Met Subaru SAFE8 benadrukken we niet alleen het vertrouwen in onze producten, maar ook de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze voertuigen. Voor u als klant resulteert SAFE8 in aanzienlijke voordelen, omdat er geen extra kosten zijn voor de langetermijngarantie na aankoop van de auto.

SUBARU SAFE8 BIEDT U:

  • Geen extra kosten voor een langdurige garantie na aankoop van het voertuig
  • Uitgebreide bescherming tegen reparatiekosten
  • Geldig in heel Europa
  • Hoge planningszekerheid
  • Verhoogde waarde van het voertuig

*De Subaru 6 Sterren-dealer of het Subaru Erkend Service Punt kan u uitgebreide informatie verstrekken over de garantievoorwaarden. De volledige garantievoorwaarden staan vermeld in het bij elke nieuwe Subaru meegeleverde Garantie- en Serviceboekje.