Subaru Ice Drive Experience-infoavond

Als Subaru-rijder hebt u een streepje voor op bestuurders van alle andere merken. Want uw auto is uitgerust met All-Wheel Drive, een groot aantal passieve veiligheidssystemen en voorzien van minstens zo veel actieve veiligheid. Dat de herfst nadert en daarmee minder ideale weersomstandigheden op de loer liggen, deert u niet. Uw Subaru beschermt u onder alle omstandigheden en is niet bang voor regen, sneeuw en gladheid.

Met die veilige gedachte als basis nodigen wij u van harte uit op de Subaru Ice Drive Experience-infoavond bij ons in de showroom op donderdag 25 oktober om 19.00 uur.

Een unieke ervaring in Lapland: dat is de Subaru Ice Drive Experience. Centraal staat het rijden in een Subaru op sneeuw en ijs onder leiding van deskundige instructeurs, die van u een betere chauffeur maken. Daarnaast gaat u op sneeuwscootersafari en verkent u het witte landschap per traditionele hondeslede, voortgetrokken door husky’s.

Op de infoavond zullen we u bovendien meenemen in de toekomst van Subaru. Aanmelden kan via een mailtje naar info@eussen.nl.