Subaru Forester e-BOXER nu ook op grijs kenteken

Subaru biedt zijn nieuwe Forester e-BOXER nu ook aan op grijs kenteken. Deze hybride Forester Van biedt het comfort, de ruimte en veiligheid bekend van de Forester en combineert dit met een enorme laadruimte, en dankzij BPM vrijstelling, een uiterst scherpe prijs van € 33.395,-, exclusief belastingen. De Subaru Forester e-BOXER op grijs kenteken is per direct in twee uitvoeringen leverbaar.

Subaru staat te boek als een merk van veelzijdige, veilige en betrouwbare auto’s. De Forester Van borduurt voort op die eigenschappen en voegt daar een enorme laadruimte en een uitstekende zitpositie aan toe. Om met dat laatste te beginnen: iedereen die wel eens een Van-versie van een personenauto heeft gereden kent de vaak beroerde zitpositie. Vaak kan de bestuurdersstoel onvoldoende worden versteld door het verplichte scherm tussen laad- en passagierscompartiment. Ondanks de afscheiding is de zitpositie in de Forester meer dan uitstekend dankzij een voorstoel die voldoende verstelbaar is.

De laadruimte van de Forester Van is riant. Via een grote, hoog openzwaaiende achterklep wordt toegang geboden tot een laadruimte van maar liefst 1.779 liter. Voor wie niet genoeg heeft aan dat laadvolume: de Forester mag ook 1.870 kilogram trekken en hij kan een daklast van 100 kilogram aan op de dakdragers. Mooie cijfers waarmee de Forester voor een breed publiek inzetbaar is. En het is ook nog eens goed voorkomen rijden in de Forester. De donkere zijruiten verhullen dat het om een grijskenteken-auto gaat. Daardoor ziet de Forester er zeer representatief uit.

De nieuwe Forester Van is ruim, representatief en dankzij onder meer EyeSight veilig. Ook is hij zeer compleet uitgerust en uiterst betaalbaar. Afhankelijk van de gekozen uitvoering is de Forester Van er vanaf € 33.395,- (excl. BTW, excl. BPM) voor de Comfort. Dit is inclusief permanente vierwielaandrijving en automatische transmissie. De nog completer uitgeruste Luxury wisselt van eigenaar voor € 35.874,- (excl. BTW, excl. BPM). De nieuwe Forester Van is per direct leverbaar en komt, net als elke nieuwe Subaru, in aanmerking voor 5 jaar garantie, 5 jaar mobiliteitsgarantie en 5 jaar nieuwwaardeverzekering.

Voorwaarden voor een grijs kenteken:

1    Je bent ondernemer voor de omzetbelasting en hebt een btw-nummer.
2    De bestelauto staat op jouw naam, jij bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer is verleend.
3    Minimaal 10% van je verreden kilometers is zakelijk.
4    De bestelauto moet voldoen aan de voorschriften en afmetingen van een grijs kenteken.

Voor meer informatie kijk op de website van de Belastingdienst.