De outback: betrouwbaar

Betrouwbaarheid is standaard bij een Outback. Subaru heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om betrouwbaarheid. Een paar feiten op een rij:

Van alle Subaru’s die de afgelopen 10 jaar zijn gebouwd, rijdt 98% nog rond.

1.000.000 kilometers in een Outback? Het is mogelijk! Lees hier het verhaal over de auto en zijn eigenaar.

Niet voor niets zijn ANWB en Driving Dutchman zeer onder de indruk van de Outback. Een paar citaten: “Uitermate betrouwbaar” Aldus ANWB. “Subaru is traditioneel, robuust, veilig en betrouwbaar.” – Driving Dutchman.

 Een andere auto uit de brand helpen? Of wat denk je van een in de sneeuw gestrande touringcar uit de berm halen? Geen probleem, aldus Veerle. Met een Subaru Outback lukt het.

De Outback is misschien wel de meest verrassende auto in zijn klasse. Hij behoort tot de ruimste en tot de veiligste en meest betrouwbare stationwagons in zijn segment. Hij is bovendien comfortabel en dankzij zijn vierwielaandrijving, 200mm bodemvrijheid en een trekgewicht van 2.000 kg uiterst veelzijdig.

Het beste bewaren we voor het laatst: de Outback is zeer betaalbaar. Hij is er al vanaf € 50.195,- en opties zijn er nauwelijks; zijn standaarduitrusting is riant.

Wilt u zelf eens achter het stuur kruipen om de Outback te ervaren? U bent van harte welkom! Uiteraard nemen wij de maatregelen van het RIVM in acht.