Ontdek Subaru op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs: Subaru Experience

Een Subaru moet je leren kennen om ‘m te waarderen, het is een auto met veel verborgen talenten: veilig, veelzijdig en zeer bekwaam als trekauto. Wij bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste modellen van het Japanse merk op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. U kunt onder meer het veiligheidssysteem EyeSight en All-Wheel Drive in combinatie met caravan proberen. Natuurlijk op een veilige manier en rijdt u mee, onder leiding van ervaren instructeurs.

Subaru Experience op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

De Subaru Experience is op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht, van 6 t/m 10 oktober 2021. U kunt zich aanmelden voor de Subaru Experience via onderstaande knop.

Ontdek Subaru in de Zuid-Limburgse heuvels

Niet in de gelegenheid om de Kampeer en Caravan Jaarbeurs te bezoeken? Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Ransdaal, waar we u graag kennis laten maken met de modellen en alle (veiligheids)technieken. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Veelgestelde vragen Subaru Experience Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2021

Zijn er kosten verbonden aan de Subaru Experience?
De Subaru Experience is kosteloos. U heeft wel een toegangskaart nodig om de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te bezoeken.

Waar kan ik de Subaru Experience vinden?
U kunt ons vinden op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Hal 12. Nadat u via de ingang bij Hal 9 op de beursvloer bent kunt u rechts aanhouden; via Hal 11 komt u bij Hal 12 terecht.

Wat moet ik meenemen?
Wij vragen u om de bevestigings e-mail digitaal mee te nemen.

Moet ik de bevestigings e-mail uitprinten?
Nee, dat is niet nodig. Zodra u bij onze stand bent scannen wij graag de Subaru Experience QR-code die u in de bevestigings e-mail heeft ontvangen om zo uw aanmelding te verwerken.

Moet ik de CoronaCheck-QR-code laten zien?
Nee, om deel te nemen aan de Subaru Experience is dit niet nodig. Om de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te bezoeken is dit wél nodig. Kijk voor meer informatie op de website van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Hoe lang duurt de Subaru Experience?
De Subaru Experience duurt 20 minuten.

Wat kan ik verwachten?
U rijdt mee met professionele instructeurs: zij gaan u door diverse onderdelen nemen.

Kan ik mijn afspraak annuleren/verzetten?
Ja, dat is geen probleem. Wij vragen u eerst om de afspraak te annuleren en vervolgens een nieuwe afspraak in te plannen via het aanmeldformulier.

Mag ik zelf rijden?
Om een veilige Subaru Experience te bieden rijdt u mee met professionele instructeurs. Indien gewenst kunt u vervolgens een proefrit plannen bij Subaru-dealer Eussen in Ransdaal.

Mogen wij met zijn tweeën komen?
U bent met twee personen van harte welkom.

Hoe wordt er omgegaan met Covid-19?
Zodra u bij de instructeur in de auto zit draagt de instructeur een mondmasker. U bent niet verplicht een mondmasker te dragen. Daarnaast worden handen ontsmet en houden wij waar mogelijk 1,5 meter afstand.

Hoe kan ik naar de Jaarbeurs komen?
Wij verwijzen u graag naar de website van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, daar is een overzicht te vinden van de bereikbaarheid van de beurs.

Wat is het trekgewicht?
Outback 2.000 kg
Forester 1.870 kg
Subaru XV 1.270 kg