Sneak Pre-drive: Exclusieve proefrit nog voor officiële Subaru e-BOXER introductie

Subaru brengt eind dit jaar twee nieuwe en zuinige e-BOXER-modellen op de markt: de Forester en Subaru XV met hybridetechnologie. Om de tijd tot de marktintroductie te overbruggen, kunt u op vrijdag 4 oktober deelnemen aan de Sneak Pre-drive bij Autobedrijf Eussen, waarbij u nog voor de officiële introductie kunt kennismaken met deze modellen met bijzondere techniek. Meld u nu aan en rijd nog dit jaar in de nieuwe Forester of Subaru XV. Deelname is gratis.

De Subaru XV e-BOXER en de volledig nieuwe Subaru Forester e-BOXER zijn de eerste geëlektrificeerde modellen van het Japanse merk. Beide modellen combineren de praktische bruikbaarheid met een nieuwe, zuinige hybride-aandrijflijn. Rijden in een hybride zonder de nadelen, dat is de Subaru e-BOXER. Gebleven zijn namelijk de ruime kofferbak, het hoge trekgewicht (1870 kilogram voor de Forester) en de permanente vierwielaandrijving.

Natuurlijk beschikken de e-BOXER’s ook over een uitgebreide veiligheidsuitrusting met onder meer EyeSight, daarmee behoren de modellen tot de veiligste auto’s in hun klasse. De e-BOXER’s zijn Subaru’s modellen van de toekomst: betrouwbaar, zuinig, praktisch en veilig. En u kunt nu al kennismaken met deze nieuwe modellen tijdens de Subaru e-BOXER Sneak Pre-drive.

BPM voordeel

Er is nog een belangrijke reden om nu al achter het stuur plaats te nemen van een nieuwe e-BOXER. De levering van de nieuwe modellen start eind dit jaar, nog voordat de Nederlandse overheid in januari 2020 de BPM, de belasting op nieuwe auto’s, verder verhoogt. Dat is dus extra goed nieuws, want snelle beslissers kunnen nog dit jaar profiteren van de nieuwe e-BOXER’s en van een aanzienlijk belastingvoordeel.