EV-night bij Subaru Eussen Ransdaal

Bijna 20% van de nieuw verkochte auto’s is inmiddels elektrisch. Toch is elektrisch rijden voor velen nog onbekend. Voor ons aanleiding om een EV-night te houden. Een boeiend, interessant en leerzaam programma neemt u onder meer mee door de geschiedenis van de EV, de mogelijkheden van het laden, de kosten van elektrisch rijden en uniek, we onthullen de nieuwe Solterra, Subaru’s eerste volledig elektrische SUV.

De EV-night vindt plaats op donderdag 14 juli aan de Ransdalerstraat 43 te Ransdaal. Het programma begint om 20.00 uur en eindigt met een glas na de onthulling van de Solterra rond 22.00 uur. Inloop is vanaf 19.30 uur. Deelname is kosteloos en u mag natuurlijk een introducee meenemen. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop.

Proefrit met de Solterra

De Solterra-demo is onderweg naar Nederland en komt binnenkort bij ons aan. Om u op korte termijn al de kans te bieden om met Subaru’s volledig elektrische SUV te rijden hebben wij op dinsdag 28 juni de Solterra ter beschikking. Interessant voor degenen die op korte termijn op zoek zijn naar een nieuwe EV. De Solterra is namelijk uit voorraad en op korte termijn leverbaar. Boek via onderstaande knop direct uw proefrit!