De Outback: veilig

Veiligheid is standaard. Een zeer hoog veiligheidsniveau is standaard op de Outback dankzij een doordacht ontwerp en slimme techniek. Subaru heeft een missie: nul verkeersdoden in 2030. Het merk wil dit bereiken door standaard veel veiligheidsfeatures toe te voegen om inzittenden, voetgangers en fietsers zo goed mogelijk te beschermen.  De hoogste scores in de EuroNCAP-botsproeven zijn het tastbare resultaat. Die hoge waarderingen worden bereikt onder meer door de volgende zaken:

Active Torque Vectoring
 Airbags (voor-, knie-, zij- en gordijnairbags)
 Automatisch inschakelende koplampen met lichtsensor
 Automatische ruitenwissers vóór met regensensor
 Dodehoek indicator d.m.v. omgevingsradar achterzijde (Subaru Rear Vehicle Detection)
 Front View Monitor (weergave dodehoek voorzijde)
 Grootlichtassistent
 Lane Keep Assist
 LED-koplampen (meesturend)
 Side View Monitor (weergave dodehoek passagierszijde)
 Stuurhoek-gekoppelde achteruitrijcamera inclusief rear cross traffic alert
 Subaru EyeSight rijassistent en aanrijdingpreventie
 Symmetrical All-Wheel Drive, permanente vierwielaandrijving voor optimale grip
 Vehicle Dynamics Control (o.a. tractie- en stabiliteitscontrole en brake assist)
 X-MODE inclusief Hill Descent Control

De Outback is misschien wel de meest verrassende auto in zijn klasse. Hij behoort tot de ruimste en tot de veiligste en meest betrouwbare stationwagons in zijn segment. Hij is bovendien comfortabel en dankzij zijn vierwielaandrijving, 200mm bodemvrijheid en een trekgewicht van 2.000 kg uiterst veelzijdig.

Het beste bewaren we voor het laatst: de Outback is zeer betaalbaar. Hij is er al vanaf € 50.195,- en opties zijn er nauwelijks; zijn standaarduitrusting is riant.

Wilt u zelf eens achter het stuur kruipen om de Outback te ervaren? Dat kan! Neem contact met ons op om een proefrit in te plannen.

Subaru Rear Vehicle Detection (SRVD)

Sensoren rondom het voertuig waarschuwen u voor voertuigen in uw dode hoek zodat u veilig van rijstrook kan veranderen. Ook waarschuwt het u voor potentiële aanrijdingen wanneer u achteruit rijdt in een straat met kruisend verkeer.