De outback: veelzijdig

Veelzijdigheid is standaard. De Outback is zonder twijfel een van de meest veelzijdige auto’s te koop. De feiten op een rij:

 Hebt u een zware aanhanger of caravan? Geen probleem, de Outback mag maar liefst 2.000kg trekken.
 Met 1.848 liter bagageruimte behoort de Outback tot de ruimste stationwagon in zijn klasse.
 Dankzij AWD bent u niet alleen altijd veilig onderweg, maar heeft u ook grip in lastige situaties zoals in sneeuw en modder.

Dankzij de Outback ligt de wereld aan uw voeten; uw auto is nooit de beperking voor wat u vandaag besluit te gaan doen. In alle rust en comfort met het gezin naar Zuid-Europa? De Outback brengt u er. Op zoek naar die afgelegen Alpenlodge in Zwitserland? De Outback komt er. Of aanstaande zaterdag met een karretje naar de vuilstort? De Outback is klaar voor elke rit, voor elk avontuur.

De Outback is een auto met meerdere gezichten, voor vele ritten inzetbaar. De Outback is misschien wel de meest veelzijdige auto te koop. Het beste bewaren we voor het laatst: de Outback is zeer betaalbaar. Hij is er al vanaf € 50.195,- en opties zijn er nauwelijks; zijn standaarduitrusting is riant.

Wilt u zelf eens achter het stuur kruipen om de Outback te ervaren? U bent van harte welkom! Uiteraard nemen wij de maatregelen van het RIVM in acht.