De nieuwe Subaru Outback 2021

Dit is ‘m: de volledig nieuwe Subaru Outback! Eind april staat hij bij ons in de showroom, nu al kunnen wij hem u laten zien. Op de hoogte blijven en als eerste beelden en informatie krijgen van de volledig nieuwe Outback? Ga naar outback.subaru.nl en meld u aan.

De Outback Field: stoer en sportief

Ook nieuw zijn de uitvoeringen. Voor het eerst is een extra stoere versie van de Outback leverbaar. Hij heet Field en ziet er met zijn zwarte details net wat sportiever uit. Deze versie voelt zich thuis in de stad en daarbuiten.

De Outback Premium: voorzien van alle luxe

De Premium is de meest luxueuze versie. Hij biedt dezelfde techniek als de Comfort en de Field en voegt daar zoveel luxe aan toe dat er eigenlijk geen opties meer te bestellen zijn. Een paar dingen kunnen we alvast verklappen: lederen bekleding, een infotainmentsysteem met een 11,6 inch beeldscherm en een schuifdak zijn standaard.

De Outback Comfort: bereikbare alleskunner

De Outback-range begint met de Comfort. Hij biedt alles wat u van de Outback mag verwachten: standaard vierwielaandrijving en automaat, standaard een riant en veelzijdig interieur. En natuurlijk een uitgebreide veiligheidsuitrusting met onder meer EyeSight.