APK keuring blijft verplicht

Elke benzine auto die in Nederland vier jaar of ouder is moet zich regelmatig melden bij de garage voor de APK. Ook nu we geadviseerd worden om zoveel mogelijk binnen te blijven.

Dankzij de APK voldoet uw auto weer aan alle eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Het uitstellen van de APK kan slechts gedurende een korte periode, daarna loopt u het risico van een boete van maar liefst € 140,-.

Wij voeren de APK snel en vakkundig uit, onze monteurs zijn niet voor niets echte merkspecialisten. Zij kennen elk detail van uw auto en staan altijd klaar voor een gedegen service-advies. Zo weet u zeker dat alleen die zaken aan uw auto worden uitgevoerd die echt noodzakelijk zijn. Bij ons zijn er geen verrassingen omdat de meeste werkzaamheden vaste prijzen hebben. Nog een belangrijke reden om toch naar de Subura-dealer te gaan is het gebruik van originele merkonderdelen. Die passen en zijn net als onze auto’s betrouwbaar. Tot slot onze tarieven, die zijn scherp, gecombineerd met een grote beurt is de APK gratis.

Om de APK aan uw Subaru onder de huidige maatregelen zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, maken wij graag afspraken over uw bezoek. Indien u twijfelt om het bedrijf te bezoeken, kan in overleg een alternatief plan worden doorgenomen.

Meer weten? Neem dan contact op.