Schone en frisse lucht in uw Subaru

Schone lucht en een aangenaam klimaat in uw auto is belangrijk voor uw comfort, rijplezier en gezondheid. Zeker nu! Te heet is immers niet plezierig, zoals te koud dat evenmin is. En wat te denken van onaangename geurtjes in de auto, of zelfs schimmels? Inderdaad, zaken waar niemand op zit te wachten.

Het is daarom belangrijk om de airconditioning van uw auto regelmatig te laten controleren en te laten onderhouden met een speciale aircoreiniger. Inspectie van het interieurfilter gaat dan in een moeite mee. Regelmatig vervangen van dat filter zorgt ervoor dat bijvoorbeeld pollen beter worden tegengehouden en ook vieze luchtjes niet tot het interieur kunnen doordringen.

Wij hebben de kennis, gereedschappen en originele onderdelen om uw airconditioning en interieurfilter te onderhouden en ervoor te zorgen dat u ook het komende seizoen weer volop van een aangenaam klimaat in uw auto kunt genieten. Kortom, ook bij ons bent u aan het juiste adres voor airco-onderhoud aan uw Subaru.

Om het onderhoud aan uw Subaru onder de huidige maatregelen zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren maken wij graag afspraken over uw bezoek.

Indien u twijfelt om onze werkplaats te bezoeken, kunnen we in overleg de alternatieven doornemen. Wij helpen u graag verder!