Subaru Winter Editions

Met de winter voor de deur lanceert Subaru de Winter Edition, een extra aantrekkelijke uitvoering van de Subaru XV, Forester en Outback. De beperkt leverbare uitvoering onderscheidt zich van de reguliere versies door extra bescherming van binnen- en buitenkant, een set wielen met winterbanden en een aanzienlijk prijsvoordeel. Zo kan hij meer dan goed de winter aan.

Iedereen die het merk Subaru kent, weet dat de modellen van de Japanse fabrikant veilig, oerdegelijk en leuk zijn om te rijden. Niet voor niets zijn Safe, Fun & Tough als merkwaarden gekozen. Om nog een extra tandje plezier, veiligheid en robuustheid toe te voegen aan het gamma, is de Winter Edition van de Subaru XVOutback en Forester in het leven geroepen. Een uitvoering die er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens zijn mannetje staat als het zwaar wordt. Inderdaad, eigenlijk precies zoals elke Subaru.

Automatische transmissie en vierwielaandrijving

De Winter Edition verschilt van de reguliere modellen door een extra set lichtmetalen wielen voorzien van winterbanden, dikke rubbermatten in het inzittendencompartiment en de laadruimte en een bumperbeschermstrip die het laden en lossen vergemakkelijkt.  De Winter Edition is praktisch en biedt een klantvoordeel tussen de € 1.000,- en € 1.200,-, afhankelijk van het gekozen model. De unieke uitvoering is leverbaar in combinatie met het Comfort- Luxury- en Premium-uitrustingsniveau. Dat betekent dat permanente vierwielaandrijving, CVT-automaat en het EyeSight-veiligheidssysteem sowieso standaard zijn.