Subaru XV X-Explore

De Subaru XV X-Explore is een ruime en betaalbare SUV met de nieuwste hybride-techniek. Hij is standaard voorzien van lederen bekleding, schuifdak, permanente vierwielaandrijving en een automatische transmissie. En hij behoort tot de veiligste en grootste SUV’s in zijn klasse. Dus op zoek naar een ruime en veilige SUV? Test de Subaru XV X-Explore bij Subaru-dealer Eussen in Ransdaal.

Lage kosten

De speciale X-Explore-uitvoering biedt niet alleen heel veel waar voor zijn geld, hij is ook nog eens zeer betrouwbaar en kent verrassend lage onderhoudskosten. Dat maakt hem goedkoper dan u denkt. Bovendien is de XV, net als alle Subaru’s, uiterst waardevast en heeft hij een aantrekkelijke geprijsd accessoire-pakket. Nu is het de tijd om Subaru te rijden.

Comfortabel

Wie een Subaru rijdt, kan rekenen op zaken die het leven aangenaam, comfortabel en zorgeloos maken. Denk aan vierwielaandrijving die altijd voor maximale grip zorgt, zoals EyeSight over u en uw inzittenden waakt en ingrijpt in geval van gevaar. De hoge restwaarde en degelijkheid zorgen ervoor dat het rijden in een Subaru financieel geen nare verrassingen oplevert. Wij maken graag een passende offerte.

Klaar voor het avontuur

De Subaru XV X-Explore is een unieke uitvoering van de Subaru XV.  Hij heeft een onderscheidend uiterlijk en biedt door zijn bodemvrijheid, hoge trekgewicht en grote kofferbak enorm veel gebruiksgemak. En dankzij slimme hybridetechniek met permanente vierwielaandrijving en automaat is hij sterk, zuinig en hebt u maximaal comfort. Wat u vandaag ook besluit te doen, uw Subaru XV X-Explore maakt het mogelijk.