Kleed uw auto aan met originele accessoires

De zomer staat voor de deur en zoals we al eerder schreven, is de kans groot dat die vakantieperiode voor velen anders wordt dan in voorgaande jaren. De auto zou weleens veel meer dan ooit gebruikt kunnen worden om een paar dagen of weken lekker te ontspannen op een andere plek dan thuis.

Dan is het goed om de auto daarop voor te bereiden. Gedegen onderhoud dus bij de Subaru-dealer. Maar er is meer. Wij hebben ook een groot aantal accessoires om uw Subaru nog praktischer, veelzijdiger of veiliger te maken.

Het maakt niet uit welk model u rijdt: de nieuwste Subaru XV e-BOXER, of een Forester van voor het hybridetijdperk, wij hebben de originele, solide accessoires voor u, scherp geprijsd en altijd perfect passend. Denk aan een oerdegelijke trekhaak, een bagagebox, een fietsendrager, maar ook allerlei extra beschermende delen voor voor- en achterbumper, dorpels en nog veel meer.

Meer weten? Hier onder treft u een overzicht van de mogelijkheden om uw Subaru aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.