De Subaru Forester bij Autobedrijf Eussen

Naar nieuwe plaatsen gaan. Nieuwe plaatsen ontdekken. U onderdompelen in nieuwe ervaringen. Dat is de essentie van avontuur, en tevens de inspiratie voor de Subaru Forester. Met zijn capaciteiten, staat de Forester klaar om u verder te brengen dan ooit. Dankzij de veiligheid die u en uw gezin beschermt en de veelzijdige mogelijkheden voor passagiers, kunt u uw avonturen delen met de mensen die u na aan het hart liggen.

Klaar voor ontdekkingen. Ontworpen om te reizen

In de natuur moet u zich aanpassen om te overleven. De Forester vormt daarop geen uitzondering. Hij is doorontwikkeld en biedt hierdoor een nog betere rijervaring, uitstraling en kwaliteitsbeleving, zowel van binnen als van buiten. Waar u hem ook mee naartoe neemt, de Forester streeft er altijd naar het meest geschikt te zijn om de uitdagingen die de omgeving biedt te overwinnen met zijn veelzijdigheid en daarbij passende uitstraling.

Voel u thuis op de weg

Ontworpen met een actieve lifestyle in het achterhoofd is het nieuw vormgegeven interieur van de Forester een fantastische plek om uw avontuur te beginnen. Voor optimaal gebruiksgemak is elke voorziening van de Forester doordacht ontworpen en daar geplaatst waar u haar verwacht. De kwalitatief hoogwaardige materialen en het tijdloze design maken u het leven gemakkelijker en het rijden comfortabeler.

Ondersteuning bij alles wat u het liefste doet

De Forester staat altijd voor u klaar, of u nu op een lange vakantie gaat of spontaan een weekend weg wilt. De royale bagageruimte biedt plaats aan vier grote koffers of een uitgebreide outdooruitrusting. De elektrisch bedienbare achterklep, de ruimere portieropeningen en de lagere instapdrempels maken in- en uitladen van uw spullen makkelijker. En om langere spullen te kunnen vervoeren, kunt u de achterbank in twee delen (verhouding 60/40) neerklappen.

Ontdek uw wereld

Reizen is niet hetzelfde als alles achter u laten. Blijf op de hoogte met behulp van intuïtieve en gebruiksvriendelijke technologie die de aandacht van de bestuurder niet ongewenst afleidt. In de Forester blijft u onderweg “connected” dankzij infotainment-, navigatie- en audiosystemen die handmatig zijn te bedienen of via spraakcommando’s zijn aan te sturen. En omdat u een smartphone of een iPhone kunt aansluiten, bent u altijd bereikbaar en kunt u altijd uw playlists afspelen.

Veiligheid

Om u te helpen bij het voorkomen van aanrijdingen, en u te beschermen als deze niet voorkomen kunnen worden, is de Forester uitgerust met actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen. De Forester is standaard uitgerust met Eyesight. Twee naast de binnenspiegel gemonteerde stereocamera’s kijken met u mee en grijpen in zodra er gevaar dreigt. Ook de Side View Monitor is nieuw; een naar voren gerichte camera in de rechterbuitenspiegel. Dankzij die camera kunt u op een scherm zien of er iets of iemand zich in zijn dode hoek bevindt en is strak langs de stoep parkeren geen enkel probleem. Voor beter zicht en overzicht zijn er ook nog de grootlichtassistent en een achteruitrijomgevingsradar.

Maak uw rit nog individueler

Hoewel elke Forester al bijzonder compleet is uitgerust, vormt het accessoiresprogramma van Subaru de perfecte manier om uw Subaru aan uw wensen aan te passen. Of het nu gaat om extra comfort, extra functionaliteiten of een individuelere uitstraling van uw Forester, alle Subaru accessoires worden gekenmerkt door dezelfde hoge kwaliteit als de auto zelf. Voor meer informatie kunt u de brochure met leverbare accessoires opvragen bij ons of even binnen lopen, dan gaan wij graag met u in gesprek.

Hoe kunnen we u verder helpen?