De Subaru BRZ bij Autobedrijf Eussen

Het leven bestaat niet enkel uit werk. Af en toe moet er ook ruimte voor vermaak zijn. De SUBARU BRZ is gemaakt om plezier te geven, altijd en overal. Met de rijbelevenis van een pure sportauto tijdens elke rit, voegt de SUBARU BRZ plezier aan elke dag toe. Hij zorgt ervoor dat simpele dingen, zoals het rijden door een bocht een genot worden, zodat u niet vergeet wat het allerbelangrijkst is: genieten van het leven.

Gemaakt voor maximaal rijplezier

Eén doel staat voorop: het optimaliseren van het rijplezier, voor iedereen die erin rijdt. De SUBARU BRZ is vanaf de eerste schets ontworpen voor een onvergetelijke rijervaring. Hij heeft alle ingrediënten die een pure sportwagen moet bieden: een laag zwaartepunt, een uiterst laag gewicht, een responsieve besturing en een bestuurdersgerichte cockpit.

Elegante uitstraling

De veranderingen aan het exterieur van de SUBARU BRZ zorgen voor een krachtigere, stijlvollere uitstraling. De subtiele en tegelijkertijd verfrissende designaccenten vormen een aanvulling – en geen verstoring – van zijn iconische vorm en verbeteren de aerodynamische prestaties. Het eindresultaat is een SUBARU BRZ die een lagere, bredere en elegantere uitstraling heeft en tegelijkertijd trouw blijft aan zijn oorspronkelijke design-DNA.

Waar passies samenkomen

 

Zodra je plaatsneemt in een SUBARU BRZ ervaar je het. Iedere sportieve enthousiasteling voelt intuïtief aan dat alles in het interieur gericht is op een optimaal contact tussen bestuurder en auto en op maximale controle. De sportieve kuipzetels met Alcantara®-inzetten bieden perfecte ondersteuning in snel genomen bochten. De neerklapbare achterzetels zorgen voor extra bagageruimte.

De commandopost

Bij de ergonomie staat de bestuurder centraal, iets waar je elke rit weer van geniet. Met het stuurwiel perfect binnen handbereik en de optimaal geplaatste versnellingspook met korte schakelwegen houd je jouw SUBARU BRZ moeiteloos onder controle. Het leverbare multi-informatiedisplay-instrumentenpaneel is voorzien van een 4,2 inch kleuren-TFT- en sportwagendisplay, waarmee het sportwagenkarakter van de SUBARU BRZ nog beter tot uitdrukking komt.

Altijd vaste grond onder de voeten

Opwindende prestaties kunnen veiligheidsaspecten soms overschaduwen, maar we hebben de SUBARU BRZ uitgerust met een uitgebreid beschermingssysteem om te bewijzen dat uw veiligheid centraal stond bij het design. De Vehicle Stability Control houdt u op koers, terwijl u en uw passagiers omringd zijn door beschermende airbags en ringvormige, versterkte frames. Dit alles zorgt voor vertrouwen bij het rijden.

Profiteer van de lucht

Een nieuwe, bredere spoiler van lichtmetaal maakt de SUBARU BRZ een meer stijlvolle en agressieve verschijning op de weg en verbetert de aerodynamische prestaties. De vorm helpt de lucht efficiënter te geleiden en vergroot de downforce voor meer controle en stabiliteit bij hogere snelheden.

Hoe kunnen we u verder helpen?