Subaru Glass Coating

Een extra beschermlaag van de lak

Ook als een auto even wat minder wordt gebruikt, kan zijn glimmende lak ten prooi vallen aan allerlei invloeden van buitenaf. Denk aan pollen, hars van de bomen, stof, regen en natuurlijk zonlicht. Eigenaren van een nieuwe of gebruikte Subaru kunnen hun trotse bezit beschermen met Subaru Glass Coating, een soort pantserlaag voor de lak. Subaru Glass Coating wordt eenmalig aangebracht en geeft vijf jaar lang garantie tegen kwaliteitsverslechtering van de lak, niet alleen voor nieuwe maar ook voor gebruikte Subaru’s. Zo blijft de auto mooi, ook als hij stilstaat.

Subaru Glass Coating is een speciale keramische coating die de lak beschermt en de aanhechting van stof en vuil tegengaat. De beschermende laag houdt de auto vijf jaar in showroomconditie en geeft de lak een diepe, blijvende glans. Het enige onderhoud aan de lak dat overblijft is het regelmatig afwassen van vuil. Dat gaat overigens een stuk makkelijker dan zonder Subaru Glass Coating, want het vuil kan zich niet hechten. Waar in de zomermaanden altijd het risico bestaat dat de felle zon de lak beschadigen, zorgt Glass Coating voor een beschermende laag. Het is vele malen sterker en duurzamer dan autowas en hoeft daarom ook maar eens in de vijf jaar aangebracht te worden, volgens een speciale procedure.

Subaru Glass Coating maakt waxen overbodig

Subaru Glass Coating werkt vochtafstotend en is extreem resistent tegen zure regen, vuil en strooizout. Als Subaru Glass Coating eenmaal is aangebracht, is waxen overbodig. Hierin verschilt het van traditionele wax of polymeer sealants. Regelmatig afwassen van vuil en stof volstaat om de showroomglans te behouden. Subaru Glass Coating hoeft slechts eenmaal aangebracht te worden door ons en u ontvangt 5 jaar garantie tegen kwaliteitsverslechtering van de lak. Als u uw wagen zou doorverkopen is deze garantie overdraagbaar naar de volgende eigenaar hetgeen bijdraagt aan de restwaarde van uw auto.

Zuinig

De kosten voor het product en het aanbrengen bedragen €495,- incl BTW en montage, ongeacht het model Subaru. Die kosten zijn zo weer terugverdiend: niet alleen heeft een auto waarvan de lak in nieuwstaat verkeert een hogere waarde bij inruil, ook zijn de waskosten lager. Er is immers een minder duur wasprogramma nodig om de auto schoon te krijgen. Daarnaast zijn de kosten van het overspuiten van een lelijk of beschadigd plaatdeel, zoals bijvoorbeeld het dak of de motorkap, fors hoger dan de investering in Glass Coating. Glass Coating wordt door ons geleverd en aangebracht. Vanzelfsprekend is Subaru Glass Coating milieuvriendelijk.

Voordelen Subaru Glass Coating

✓ Overdraagbare garantieperiode van 5 jaar
✓ Makkelijker en sneller schoonmaken met minder moeite en kosten
✓ Getest en goedgekeurd door Subaru Europe
✓ Milieuvriendelijk
✓ In geval van schade kan het product opnieuw worden aangebracht op de nieuwe lak en lichtmetalen velgen

Vragen? Neem contact met ons op

043 459 1677

De rechterhelft van de motorkap is niet behandeld, de linkerhelft is voorzien van Subaru Glass Coating.